Pjesë këmbimi UPM3S Auto 25-60.

Shko te
F0001252.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pjesë këmbimi UPM3S Auto 25-60.
E pajisur me kabëll ushqimi.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lloji i pompës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pjesë këmbimi UPM3S Auto 25-60. E pajisur me kabëll ushqimi. Lloji i pompës: UPM3S Auto L 25-60.
SCIP code
3056f4e5-1fcd-4cb0-8454-2f03a3c428a0

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi