Резервен дел UPM3S Auto 25-60.

Оди до
F0001252.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен дел UPM3S Auto 25-60.
Комплет со доводен кабел.

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Вид на пумпа
3D модели
Текст за опис
Резервен дел UPM3S Auto 25-60. Комплет со доводен кабел. Вид на пумпа: UPM3S AutoL 25-60.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi