Seritë 110

Paketë montimi për kolektorëve modularë.

Shko te
110750.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë montimi për kolektorëve modularë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Presioni maksimal i provës hidraulike: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–60 °C
Gama e temperaturës së ambientit: -20–60 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë montimi për kolektorëve modularë. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Presioni maksimal i provës hidraulike: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–60 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -20–60 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë.
SCIP code
719112f8-8b6d-486b-b3a1-ba25b6d10b79

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi