Серија 110

Комплет за склопување за модуларни колектори.

Оди до
110750.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за склопување за модуларни колектори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Максимален хидрауличен тест притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–60 °C
Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Комплет за склопување за модуларни колектори. Максимален работен притисок: 6 bar. Максимален хидрауличен тест притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–60 °C. Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода.
SCIP code
719112f8-8b6d-486b-b3a1-ba25b6d10b79

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi