Seritë 6005

LEGIOFLOW, Njësi kompakte shumëfunksionale për kontrollin e temperaturës, dezinfektimin termik dhe shpërndarjen për sistemin e ujit shtëpiak.

Shko te
600502.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi kompakte shumëfunksionale për kontrollin e temperaturës, dezinfektimin termik dhe shpërndarjen për sistemin e ujit shtëpiak.

PATENT

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C
Instalim: 43 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Konsumi i energjisë: 3 W
Klasa e mbrojtjes: IP 44
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Valvula përzierëse Kv Valvula e shkarkimit kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi kompakte shumëfunksionale për kontrollin e temperaturës, dezinfektimin termik dhe shpërndarjen për sistemin e ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Instalim: 43 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m. Valvula përzierëse Kv: 1,75 m³/h. Valvula e shkarkimit kv: 1,80 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
89f9ecf3-3b4f-47a9-8fba-d755afccb5bb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi kompakte shumëfunksionale për kontrollin e temperaturës, dezinfektimin termik dhe shpërndarjen për sistemin e ujit shtëpiak. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Instalim: 43 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m. Valvula përzierëse Kv: 1,75 m³/h. Valvula e shkarkimit kv: 1,80 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
f1608095-72aa-4fb1-ae27-a7bcb485c414

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi