Seritë 7004

PLURIMOD XM, Modul përdoruesi me vetëbalancim.

Shko te
700475%20002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Modul përdoruesi me vetëbalancim.
Plotësuar me:- 2 çifte valvulash me sferë 3/4” M;- valvul kontrolli e presionit diferencial me konfigurim paraprak;- shabllon teknopolimer për matësin e fluksit;- filtër i inspektueshëm me lidhje sonde;- kapëse montuese teknopolimeri me ndërprerje termike;- filtri i parë shkarkues.
E pajisur për aktuatorët termo-elektrikë të serisë 6565/6566.
Me izolim.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul përdoruesi me vetëbalancim. Me izolim. Plotësuar me: - 2 çifte valvulash me sferë 3/4” M; - valvul kontrolli e presionit diferencial me konfigurim paraprak; - shabllon teknopolimer për matësin e fluksit; - filtër i inspektueshëm me lidhje sonde; - kapëse montuese teknopolimeri me ndërprerje termike; - filtri i parë shkarkues. E pajisur për aktuatorët termo-elektrikë të serisë 6565/6566. Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 0,04–0,34 m³/h.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul përdoruesi me vetëbalancim. Me izolim. Plotësuar me: - 2 çifte valvulash me sferë 3/4” M; - valvul kontrolli e presionit diferencial me konfigurim paraprak; - shabllon teknopolimer për matësin e fluksit; - filtër i inspektueshëm me lidhje sonde; - kapëse montuese teknopolimeri me ndërprerje termike; - filtri i parë shkarkues. E pajisur për aktuatorët termo-elektrikë të serisë 6565/6566. Gama e funksionimit të shpejtësisë së rrjedhës: 0,20–1,05 m³/h.