Seritë 110

Modul i thjeshtë kolektori modular në polimer.

Shko te
110700.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Modul i thjeshtë kolektori modular në polimer.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Presioni maksimal i provës hidraulike: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–60 °C
Gama e temperaturës së ambientit: -20–60 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit, tretësirat fiziologjike
DN: DN 50 (trupi)

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Modul i thjeshtë kolektori modular në polimer. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Presioni maksimal i provës hidraulike: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–60 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -20–60 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit, tretësirat fiziologjike. DN: DN 50 (trupi).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi