Серија 110

Модуларен колектор единечен модул во полимер.

Оди до
110700.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модуларен колектор единечен модул во полимер.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Максимален хидрауличен тест притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–60 °C
Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол, солени раствори
DN: DN 50 (тело)

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Модуларен колектор единечен модул во полимер. Максимален работен притисок: 6 bar. Максимален хидрауличен тест притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–60 °C. Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол, солени раствори. DN: DN 50 (тело).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi