Серија 112

Балансирачки вентил со мерач на проток.

Оди до
112621.png
112621_dim~-~page-1.png
112621_bol~-~page-1.png
112621.png
112621_dim~-~page-1.png
112621_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Балансирачки вентил со мерач на проток.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–40 °C
Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол
Опсег на регулација на брзината на проток: 0,3-1,2 m³/h
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки колекторска врска
3D модели
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. приклучоци за цевки: Ø 25, влезови. колекторска врска: 42 p.2,5 TR, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–40 °C. Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,3-1,2 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
7ce1acf8-a952-414f-8999-516094e200f8
3D модели
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. приклучоци за цевки: Ø 32, влезови. колекторска врска: 42 p.2,5 TR, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–40 °C. Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,3-1,2 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
b765678d-0653-424a-8573-01891fd4b92a
3D модели
Текст за опис
Балансирачки вентил со мерач на проток. приклучоци за цевки: Ø 40, влезови. колекторска врска: 42 p.2,5 TR, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–40 °C. Опсег на амбиентална температура: -20–60 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,3-1,2 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
c46582ca-df7f-4442-b163-e4a261458632

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi