Серија 112

Изолација за балансирачки вентили.

Оди до
112001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за балансирачки вентили.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–100 °C
Дебелина: 10 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Изолација за балансирачки вентили. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Дебелина: 10 mm.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изолација за балансирачки вентили. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Дебелина: 10 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi