Seritë 112

Izolim për valvula balancuese.

Shko te
112001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për valvula balancuese.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Trashësia: 10 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për valvula balancuese. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Trashësia: 10 mm.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Izolim për valvula balancuese. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Trashësia: 10 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi