Mbushje me kristal polifosfat.

Shko te
F0001503.png
F0001503.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mbushje me kristal polifosfat.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Mbushje me kristal polifosfat.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi