Matës rezervë temperature.

Shko te
116010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës rezervë temperature.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Matës rezervë temperature.

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator