Seritë 739

Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri.

Shko te
739107.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gjatësia Thellësia Lartësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri. Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Gjatësia: 135 mm. Thellësia: 28 mm. Lartësia: 90 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi