Серија 739

Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии.

Оди до
739107.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 30

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина Длабочина Висина
3D модели
Текст за опис
Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии. Класа за заштита: IP 30. Должина: 135 mm. Длабочина: 28 mm. Висина: 90 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi