Seritë 618

Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri.

Shko te
618101.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri.

Të dhënat teknike

Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .
Modele 3D
Teksti i tenderit
Krono-termostat digjital, i pajisur me bateri. Klasa e mbrojtjes: IP 30 .

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi