Серија 618

Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии.

Оди до
618101.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии.

Технички податоци

Класа за заштита: IP 30

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии. Класа за заштита: IP 30.
3D модели
Текст за опис
Дигитален хроно-термостат, со напојување со батерии. Класа за заштита: IP 30.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi