Seritë 738

Krono-termostat digjital dhome.

Shko te
738427.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Krono-termostat digjital dhome.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 30

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Krono-termostat digjital dhome. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 30 .

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi