Серија 738

Дигитален собен хроно-термостат.

Оди до
738427.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дигитален собен хроно-термостат.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 30

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Дигитален собен хроно-термостат. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 30.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi