Seritë 421

Koka rezervë për fluksin e kthyer për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 421, 422, 425 dhe 426.

Shko te
421000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka rezervë për fluksin e kthyer për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 421, 422, 425 dhe 426.

PATENT PENDING

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka rezervë për fluksin e kthyer për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 421, 422, 425 dhe 426.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi