Серија 421

Резервни наслони за обратен проток за конвертибилни вентили на радијатори со претходно нагодување 421, 422, 425 и 426 серии.

Оди до
421000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни наслони за обратен проток за конвертибилни вентили на радијатори со претходно нагодување 421, 422, 425 и 426 серии.

PATENT PENDING

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Резервни наслони за обратен проток за конвертибилни вентили на радијатори со претходно нагодување 421, 422, 425 и 426 серии.
SCIP code
2acd72b9-de72-4dbe-bc6e-2e6009924008

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi