Seritë 675

Fund teknopolimer.

Shko te
675800.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fund teknopolimer.
Rekorderi me zgavër akti automatike me kapuç higroskopik, valvul shkarkimi, rubinet mbushës/shkarkimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Fund teknopolimer. Rekorderi me zgavër akti automatike me kapuç higroskopik, valvul shkarkimi, rubinet mbushës/shkarkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–60 °C.
SCIP code
838f88d5-6afd-4b6c-8fa8-879718000f73

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi