Серија 675

Технополимерен завршеток.

Оди до
675800.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Технополимерен завршеток.
Приклучок со автоматски отвор за воздух со хигроскопско капаче, вентил за празнење, вентил за полнење/одвод.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–60 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Технополимерен завршеток. Приклучок со автоматски отвор за воздух со хигроскопско капаче, вентил за празнење, вентил за полнење/одвод. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–60 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi