Fishek rezervë prej polimeri. 

Shko te
055M5XXI.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë prej polimeri. 

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 5,5 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 6 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 6,5 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 7 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 7,5 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 8 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 8,5 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 9 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 9,5 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 10 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë prej polimeri.  Shpejtësia nominale e rrjedhës: 11 m³/h.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi