Fishek për valvulat mbyllëse (versionet e inspektueshme).

Shko te
f0001721.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek për valvulat mbyllëse (versionet e inspektueshme).
Për serinë 359.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek për valvulat mbyllëse (versionet e inspektueshme). Për serinë 359.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi