Картриџ за главни вентили за исклучување (верзии што може да се прегледаат).

Оди до
f0001721.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Картриџ за главни вентили за исклучување (верзии што може да се прегледаат).
За серија 359.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Картриџ за главни вентили за исклучување (верзии што може да се прегледаат). За серија 359.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi