Seritë 946

Element “T”.

Shko te
946000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Element “T”.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Element “T”. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore. Lidhjet: 23 p.1,5, dalje fundore.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Element “T”. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi