Серија 946

Т-спојка.

Оди до
946000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Т-спојка.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Т-спојка. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез. Поврзување: 23 p.1,5, крајниот излез.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Т-спојка. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
c487bba7-f04f-4284-9d42-fd038e9c4e86

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi