Seritë 361

Derëz plastike inspektimi, me kornizë çeliku të veshur me llamarinë të veshur me zink.

Shko te
361032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Derëz plastike inspektimi, me kornizë çeliku të veshur me llamarinë të veshur me zink.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gjatësia Lartësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz plastike inspektimi, me kornizë çeliku të veshur me llamarinë të veshur me zink. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 250 mm. Lartësia: 320 mm.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz plastike inspektimi, me kornizë çeliku të veshur me llamarinë të veshur me zink. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Gjatësia: 250 mm. Lartësia: 500 mm.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi