Серија 361

Пластична инспекциска ѕидна порта, со челична рамка обложена со цинк.

Оди до
361032.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пластична инспекциска ѕидна порта, со челична рамка обложена со цинк.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010

Цртежи и спецификации

Број на дел Должина Висина
3D модели
Текст за опис
Пластична инспекциска ѕидна порта, со челична рамка обложена со цинк. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 250 mm. Висина: 320 mm.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532
3D модели
Текст за опис
Пластична инспекциска ѕидна порта, со челична рамка обложена со цинк. Завршница: бела RAL 9010. Должина: 250 mm. Висина: 500 mm.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi