Seritë 6459

By-pass T-copë.

Shko te
645940.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

By-pass T-copë.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
△p maks.: 10 bar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Kv për valvul anashkalimi + bërryl
Modele 3D
Teksti i tenderit
By-pass T-copë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, pa duza. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. △p maks.: 10 bar. Kv për valvul anashkalimi + bërryl: 2,20 m³/h.
SCIP code
45b36d7d-7722-4909-8285-2b28eb3e519a
Modele 3D
Teksti i tenderit
By-pass T-copë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, pa duza. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. △p maks.: 10 bar. Kv për valvul anashkalimi + bërryl: 2,25 m³/h.
SCIP code
72fb1059-1846-4742-9d80-298f1d38c3ba
Modele 3D
Teksti i tenderit
By-pass T-copë. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, pa duza. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. △p maks.: 10 bar. Kv për valvul anashkalimi + bërryl: 3,25 m³/h.
SCIP code
4dfdfdbf-717d-4355-9971-6d4a8efa3258
Modele 3D
Teksti i tenderit
By-pass T-copë. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, pa duza. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. △p maks.: 10 bar. Kv për valvul anashkalimi + bërryl: 3,40 m³/h.
SCIP code
009d9b61-ee1f-4fbc-883c-a606b4917a80

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi