Серија 6459

Бајпас Т-парче.

Оди до
645940.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Бајпас Т-парче.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
△ стр макс.: 10 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Kv бајпас вентил + маичка
3D модели
Текст за опис
Бајпас Т-парче. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, без млазница. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. △ стр макс.: 10 bar. Kv бајпас вентил + маичка: 2,20 m³/h.
SCIP code
45b36d7d-7722-4909-8285-2b28eb3e519a
3D модели
Текст за опис
Бајпас Т-парче. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, без млазница. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. △ стр макс.: 10 bar. Kv бајпас вентил + маичка: 2,25 m³/h.
SCIP code
72fb1059-1846-4742-9d80-298f1d38c3ba
3D модели
Текст за опис
Бајпас Т-парче. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, без млазница. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. △ стр макс.: 10 bar. Kv бајпас вентил + маичка: 3,25 m³/h.
SCIP code
4dfdfdbf-717d-4355-9971-6d4a8efa3258
3D модели
Текст за опис
Бајпас Т-парче. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, без млазница. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. △ стр макс.: 10 bar. Kv бајпас вентил + маичка: 3,40 m³/h.
SCIP code
009d9b61-ee1f-4fbc-883c-a606b4917a80

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi