Seritë 838

Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor.

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bobinë rezervë, e plotësuar me konektor. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi