Seritë 863

Bashkuese me këmishë.

Shko te
863075.png
863075_dim~-~page-1.png
863075.png
863075_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkuese me këmishë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me këmishë. Lidhjet: Ø 75. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me këmishë. Lidhjet: Ø 110. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me këmishë. Lidhjet: Ø 90. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuese me këmishë. Lidhjet: Ø 125. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi