Серија 863

Спојка за ракави.

Оди до
863075.png
863075_dim~-~page-1.png
863075.png
863075_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојка за ракави.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 75. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 110. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 90. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Спојка за ракави. Поврзување: Ø 125. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi