Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele.

Shko te
R59787.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues me shtrat të sheshtë me rondele. Lidhjet: R 2" (EN 10226-1) M, Mbështetëse e sheshtë.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart