Заптивање во рамно чело, со заптивка

Оди до
R59787.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Заптивање во рамно чело, со заптивка

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9
3D модели
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265
3D модели
Текст за опис
Заптивање во рамно чело, со заптивка Поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, Рамно седиште.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти