Seritë 930

Bërryl lidhës me lidhje muri.

Shko te
930412.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bërryl lidhës me lidhje muri.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës me lidhje muri. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: Ø 12, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
6847f85f-cf68-4d69-97b8-a0d7c9433d81
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës me lidhje muri. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: Ø 14, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
19bc021c-d313-4c72-9440-b1f2144854d3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës me lidhje muri. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: Ø 16, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
54d8df2d-00e6-4a21-b3f6-9cfd0502722b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi