Серија 930

Лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Оди до
930412.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -25–120 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 12, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
6847f85f-cf68-4d69-97b8-a0d7c9433d81
3D модели
Текст за опис
Лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 14, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
19bc021c-d313-4c72-9440-b1f2144854d3
3D модели
Текст за опис
Лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: Ø 16, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -25–120 °C.
SCIP code
54d8df2d-00e6-4a21-b3f6-9cfd0502722b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi