Seritë 869

Bërryl lidhës i tipit femër me lidhje muri.

Shko te
869420.png
869420_dim~-~page-1.png
869420.png
869420_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bërryl lidhës i tipit femër me lidhje muri.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës i tipit femër me lidhje muri. Lidhjet: Ø 20, hyrje. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
6b70c15b-6066-42c5-8f1a-01bbcb5d79d1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës i tipit femër me lidhje muri. Lidhjet: Ø 25, hyrje. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
18d6f6c9-55d3-43b5-a8df-cacbf4a9f1e3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl lidhës i tipit femër me lidhje muri. Lidhjet: Ø 25, hyrje. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
7012b22f-932b-47c6-b652-a148f615d2a6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi