Серија 869

Женски лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Оди до
869420.png
869420_dim~-~page-1.png
869420.png
869420_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Женски лактен приклучок со ѕидни приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: Ø 20, влезови. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
6b70c15b-6066-42c5-8f1a-01bbcb5d79d1
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
18d6f6c9-55d3-43b5-a8df-cacbf4a9f1e3
3D модели
Текст за опис
Женски лактен приклучок со ѕидни приклучоци. Поврзување: Ø 25, влезови. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
7012b22f-932b-47c6-b652-a148f615d2a6

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi