Seritë 636

Aktuator proporcional për valvulat rregulluese të filetuara të serisë 636. 500 N.

Shko te
636004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator proporcional për valvulat rregulluese të filetuara të serisë 636. 500 N.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: -10–55 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Sinjali i kontrollit: 0–10 V, 2 pikë, 3 pikë
Konsumi i energjisë: 8,7 VA
Klasa e mbrojtjes: IP 54
Sinjali i reagimit: 0–10 V
Koha e operimit: 60 s

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aktuator proporcional për valvulat rregulluese të filetuara të serisë 636. 500 N. Gama e temperaturës së ambientit: -10–55 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Sinjali i kontrollit: 0–10 V, 2 pikë, 3 pikë. Konsumi i energjisë: 8,7 VA. Klasa e mbrojtjes: IP 54. Sinjali i reagimit: 0–10 V. Koha e operimit: 60 s.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi