Серија 636

Пропорционален активатор за регулациони вентили со навој серија 636. 500 N.

Оди до
636004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пропорционален активатор за регулациони вентили со навој серија 636. 500 N.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: -10–55 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
Контролни сигнали: 0–10 V, 2 поени, 3 поени
потрошувачка на енергија: 8,7 VA
Класа за заштита: IP 54
Сигнали за повратни информации: 0–10 V
Работно време: 60 s

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пропорционален активатор за регулациони вентили со навој серија 636. 500 N. Опсег на амбиентална температура: -10–55 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). Контролни сигнали: 0–10 V, 2 поени, 3 поени. потрошувачка на енергија: 8,7 VA. Класа за заштита: IP 54. Сигнали за повратни информации: 0–10 V. Работно време: 60 s.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi