Seritë 359

Adaptor i gjatë me kapëse.

Shko te
359017.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Adaptor i gjatë me kapëse.

Të dhënat teknike

Materialet: Nikel

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptor i gjatë me kapëse. Materialet: Nikel.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi