Серија 359

Долг адаптер со клип.

Оди до
359017.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Долг адаптер со клип.

Технички податоци

Материјал: месинг

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Долг адаптер со клип. Материјал: месинг.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi