Seritë 110

Çift kapësesh inoksi për fiksimin e kolektorëve modularë.

Shko te
110001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh inoksi për fiksimin e kolektorëve modularë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh inoksi për fiksimin e kolektorëve modularë.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi