Серија 110

Пар држачи од нерѓосувачки челик за прицврстување на модуларни колектори.

Оди до
110001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар држачи од нерѓосувачки челик за прицврстување на модуларни колектори.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар држачи од нерѓосувачки челик за прицврстување на модуларни колектори.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi