Seritë 359

Çift kapësesh dhe vida fiksuese për kolektorët e ujit të nxehtë.

Shko te
359015.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh dhe vida fiksuese për kolektorët e ujit të nxehtë.

Të dhënat teknike

Materialet: Inoks

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh dhe vida fiksuese për kolektorët e ujit të nxehtë. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi