Серија 359

Пар држачи и завртки за прицврстување за колектори за топла вода.

Оди до
359015.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар држачи и завртки за прицврстување за колектори за топла вода.

Технички податоци

Материјал: нерѓосувачки челик

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар држачи и завртки за прицврстување за колектори за топла вода. Материјал: нерѓосувачки челик.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi