Seritë 625

Çelës sigurie presioni, me rivendosje manuale.

Shko te
625000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës sigurie presioni, me rivendosje manuale.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 20–110 °C
Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 44
Vlerësimi i rrymës (250 V): 16 (10) A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të presionit
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çelës sigurie presioni, me rivendosje manuale. Lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 20–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 44. Gama e rregullimit të presionit: 2–4,5 bar. Vlerësimi i rrymës (250 V): 16 (10) A.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi